Депутаттката Елисавета Белобрадова, по известна в социалните мрежи под псевдонима ,

...
Депутаттката Елисавета Белобрадова, по известна в социалните мрежи под псевдонима ,
Коментари Харесай

Депутатката Белобрадова разкри, че съсед я подлага на нечовешки тормоз, но тя трае

Депутаттката Елисавета Белобрадова, по известна в обществените мрежи под псевдонима , разгласява прелюбопитен пост на стената си във Facebook. В него националната представителка от Демократична България осмива недоволствата на сътрудника си от Движение за права и свободи Станислав Атанасов и разкрива, че е подложена всекидневно на тормоз от собствен комшия.

ЕТО КАКВО НАПИСА БЕЛОБРАДОВА:

Гледам че сътрудника от Движение за права и свободи Станислав Атанасов се бил събудил с обидна записка на вратата, на която написа, че бил " подлога на Движение за права и свободи " и " Национален изменник ". Господин Атанасов е доста смутен, написал е " Демокрация? Човешки права? " и пита по кое време ли ще пристигна новата Кристална нощ. Пита, несъмнено, във Facebook.

Аз имам комшия. Основно занятие на съседа ми е да ми крещи, че съм пачавра с всичка мощ през прозореца, да вика полиция в 11 сутринта, с цел да ни тормози и да оставя обидни бележки, започващи с " банишорски селяндури ", въпреки да не съм от Банишора!

Когато отвеждам децата и те си приказват, тъй като са деца, той им крещи да млъкнат и че това не ми бил Народното събрание. Заплашва, крещи, наскърбява и единственото, от което същински го е боязън, е да го фотографирам с телефон.

Та, желая да успокоя господин Атанасов, че няма да пристигна Кристалната нощ, тъй като виждам, че и той, по прочувствения образец на господин Костадин Костадинов, е почнал да прави нацистки препратки.

Въобще, желая да успокоя всички обезпокоени, уплашени, прочувствени мъже в този парламент, които снимат бележки, видеа, поставят хаштагове с треперещи ръце, зоват за избавление и гълтам едновременно цялото наличие на чашата си с мурсалски чай!

Аз съм с вас, уплашени, смутени мъже! Всичко ще бъде наред! Дръжте се, това е единствено записка.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР